Αρχική Σελίδα

SHENZHEN CAMEL SECURITY CO.,LTD Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Κουμπί μεγέθους Ansi (115*70mm) για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Κουμπί μεγέθους Ansi (115*70mm) για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Συναντήσαμε την ασφάλεια καμηλών στο ΕΣΣΕΝ EXPO και πήραμε μερικά δείγματα για τη δοκιμή, αποδεικνύεται άριστο. Επομένως θέλω τώρα να αγοράσω περισσότερα προϊόντα στο μεγάλο απόθεμα

—— Σων

Το επαγγελματικό εργοστάσιο με την πλήρη υποστήριξη, και το πρόσωπο πωλήσεων είναι καλή αγγλική και πεπειραμένη αγορά ackonwledge

—— CDVI

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Εργοστάσιο ασφάλειας καμηλών που βρίσκεται στο πάρκο τεχνολογίας Keyking, Zhangkengjing, Guanlan, Longhua, Shenzhen

   

  Κινηθήκαμε από τη γραμμή παραγωγής 500 τετραγωνικών μέτρων προς τη γραμμή παραγωγής 750 τετραγωνικών μέτρων από το 2016 και υιοθετήσαμε την τεχνολογία εκτύπωσης λέιζερ για το γείσο ανοξείδωτου 304 μας. Εξασφαλίζει τις επιστολές ή τα σχέδια στο γείσο χωρίς την εξασθένιση ή ράγισμα κάτω από τον καιρό ή τη μακροπρόθεσμη χρήση.
   
  Η γραμμή παραγωγής μας έχει 3 αρχηγούς ομάδας για να σιγουρευτεί ότι κάθε βήμα σωστά και QC η δοκιμή. Το προσωπικό έχει μακροπρόθεσμο πεπειραμένο στην παραγωγή, τη συγκέντρωση και τη συσκευασία.
   
  Η ικανότητα παραγωγής είναι μπουτόν 30,000-40,000pcs ανά ηλεκτρικές κλειδαριές μήνα και 20,000-30,000pcs. OEM/ODM οι διαταγές θα διαρκέσουν λίγες ημέρες μακρύτερες.
   
  Βασισμένο μόνοι μας πλεονέκτημα σχεδίου και παραγωγής, μπορούμε να ελέγξουμε τη διαδικασία από μας και να σιγουρευτούμε την καλή ποιότητα.
   
   
  SHENZHEN CAMEL SECURITY CO.,LTD

   

 • OEM / ODM

  Εμείς ήδη OEM/ODM επιτυχώς για μερικά τοπ εμπορικά σήματα στη βιομηχανία ασφάλειας από το 2012. Οι διανομείς μας θεραπεύουν ως εμπιστευμένους συνεργάτες cOem τους και συνεχίζουμε μπροστά με το τους ανατροφοδοτούμε.

   

   

  Οι εκδόσεις cOem μπορούν να είναι cOem το λογότυπό σας, cOem η γλώσσα σας, cOem η ετικέτα σας και cOem η συσκευασία σας.

   

   

 • Ε & Α

  Η Ε&Α μας που αποτελείται από 6 τεχνικούς που εργάστηκαν στη βιομηχανία ελέγχου προσπέλασης για 5-15 έτη.

   

  Πλούσιοι πεπειραμένος και η μακριά-θέα τους μας βοηθά να κερδίσουμε την τεχνολογία εξεχουσών θέσεων στα προϊόντα μας. Εν τω μεταξύ, είναι ευτυχείς να πάρουν ανατροφοδοτούν από τους πελάτες και τις εκθέσεις, συμπεριλαμβανομένων των εκθέσεων ασφάλειας εκθέσεων και ξένων χωρών ασφάλειας της Κίνας μας. Σας ευχαριστούμε για τη σκληρή εργασία και την επαγγελματική τοποθέτησή τους

   

  SHENZHEN CAMEL SECURITY CO.,LTD 

   

Στοιχεία επικοινωνίας
SHENZHEN CAMEL SECURITY CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. David You

Τηλ.:: 86-755-29412290

Φαξ: 86-755-83204001

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)